Log 206b Adelaide part 2 15 til 22 februar 2012


Vi bestemmer oss for å gå ut og utforske litt mer av severdighetene på sykkelen neste dag, er vår første stopp whispering veggen en konkav demning som fungerer som en perfekt lyd reflektor (parabel). Jeg går over toppen av dammen og ha en samtale med Karen på den andre siden som er helt hørbar uten å heve våre stemmer over normal tale banen selv om hun er 140 meter unna. Det er som å ha en telefonsamtale på en veldig klar linje. Etter vår tur er opp barn bak oss synge happy birthday til sin bestefar som er på den andre siden av dammen.

Vi fortsetter å utforske Adelaide Hills som er flotte sykkelstier. Navnene på noen av dem er legendarisk blant syklister i dette området. Vi rir kjeden av dammer veien, korketrekker, juvet veien og Barossa loop. Underveis vi øye på en gyngehest på steroider som krever et bilde, er det midtpunktet i en leketøysfabrikk.

Etter lunsj vi går gjennom Birdwood som er berømt for sin motorsykkel museum som dessverre har vi ikke tid til å stoppe på i dag så er det videre til Handorf oppkalt etter kaptein DM Hahn en av co grunnleggerne av denne tradisjonelt tysk oppgjør. Hahndorf har holdt (og spiller på) sin tyske arv og er en interessant by å utforske. Mye av det er til fordel for turisme, men det er gjort godt, og stedet har tegnet.

Adelaide er også hjemmet til min gudfar som jeg ikke har sett på 38 år. Mamma skrev et brev til ham for en tid siden å la ham vet at jeg kan betale et besøk. Hun hadde en adresse som de hadde sendt kort og ting opp gjennom årene, men ingen telefonnummer. Jeg klarte å finne Mikes telefonnummer ved hjelp av en elektronisk telefonkatalog og ga ham en samtale for å se om det ville være greit å komme og si hei. Vi hadde en prat på telefonen og arrangert for lunsj på hans plass på søndag. Mike og hans partner Betty er virkelig vakre mennesker, og det var flott å se Mike etter så lang tid. Vi hadde en flott ettermiddag med enkel samtale og Mike hadde en annen overraskelse for oss som sin sønn og datter kom til å si g'day. Mike var en kompis av min dads vei tilbake (min far døde da jeg var 18), så det var flott å høre noen interessante historier om sine gale motorsykkel turer til Isle of Man TT løpene. Her er noen bilder av ettermiddagen inkludert en av meg og min søster tatt like før Mike dro til Australia (skal få noen pinne for at en).

Sandy også svært vennlig tok oss inn i byen en kveld for en nattlig tur. Adelaide er kjent som byen med kirker og er vakkert om natten.

Trish organisert en reporter til å komme rundt fra sin lokale avis Bunyip. To unge jenter møter opp og åpenbart har ikke en anelse om sykler så vi forklare hva alt gjør og hvor vi har been.They synes å gjøre en ganske god jobb med det, men vi igjen før artikkelen kom ut.

Vår siste avtale var på Sandy døtre Kindy skole for et show og fortelle om vår tur. Det er en god geografi leksjon for barna og alle inkludert lærerne ser ut til å nyte det. Ungene har alle sine bilder tatt sitter på sykkelen, og vi får en stor gruppe skutt på slutten. Det første bildet er Sandy og Katie prøver ut sykkelen.

Vi hodet ut av byen gjennom Adelaide Hills, men det er en mer stopp å gjøre på den måten at Morphet Vale å besøke Stu og Tom gutta vi møtte i Flinders Ranges. Vi kommer til Stu plass ved sen ettermiddag og Tom kommer over til å bli med oss har vi en flott tid å chatte om Asia, og noen av de stedene vi har vært. Vi forhåpentligvis gi dem litt nyttig info som de har tenkt å sykle fra Holland til Australia for veldedighet se www.chariotsforcharity.com for mer info.

Vi har en grill og salat for te og Stu behandler oss til noen deilige 10 år gammel port, en venn av hans kjøpte en 300 liter eik fat av det fra en konkurs vingård og jammen var det godt. Han sa at hans venn hadde også en 15 år gammel fat i tillegg, men han ville ikke en del med noe av det, så det var åpenbart veldig, veldig bra. Vi hadde en morsom kveld å spise, drikke og snakke til borte midnatt, de er godt selskap.

Img_0027

Endeavour har nå fanget oss opp og seilte inn Adelaide havnen så vår tid i Adelaide virkelig må komme til en slutt, en stor takk til alle vi møtte for å gjøre det virkelig spesiell.

Neste opp - Mount Gambier

  1. Ingen kommentarer ennå.
(vil ikke bli publisert)